Novák Zalán csak nagyon ritkán mutatja ki az érzelmeit, de Ambrus Attilának még őt is sikerült megríkatnia

Nem akármilyen végjátékot hozott a legutóbbi farmgyűlés a Farm VIP című műsorban. Horváth Évának és Ambrus Attilának kellett párbajoznia, és egy logikai feladatban Éva legyőzte Attilát. Így a Viszkisnek kellett távoznia a farmról. Ez sokakat érzékenyen érintett, különösen Ambrus korábbi csapattársát, Novák Zalánt. Attila ráadásul távozása előtt Zalánnak adta a játék erejéig szeretett sakk-készletét.

“Zalán annyira el vagy gondolkodva, minden rendben?” Kérdezte tőle Demcsák Zsuzsa, mire Novák Zalán így válaszolt:

“Kicsit beleragadtam itt a dolgokba. Attilának két tárgy van az életében, ami annyira fontos neki, és az előző életéhez köti, az egyik az ez a sakk, a másik meg egy kerámia, amit semmit pénzért nem adna oda senkinek.

És azáltal, hogy ezt a sakkot most itt hagyta nekem, ez azt jelenti, hogy egy barátra talált bennem szerintem” – mondta meghatódva Zalán. Itt már érezni lehetett, hogy hamarosan el fog törni nála a mécses, és tényleg így lett.

Demcsák Zsuzsa is meglepetten konstatálta, mi megy végbe Zalánban, mondta is neki: “Talán én magam is szóvá tettem, hogy olyan ritkán látni rajtad érzelmeket. Hogy ezt pont Attila váltotta ki belőled, erre én biztos nem gondoltam volna” – vallotta be a műsorvezető.

“Engem mindig arra neveltek, hogy tiszteljem az idősebbet. Én úgy voltam vele, hogy amit Attila mond, az hasznos. Én egy nagyon jó embert ismertem meg benne” – mondta határozottan Zalán.

A nem akármilyen jelenetsort itt meg is tudod nézni: ez a rész 7 perc 30 másodpercnél kezdődik:

Te mit gondolsz? Ne felejtsd el megosztani!