Nevet változtatott Kis Grófo: többé már nem Kis Grófo

Mi is beszámoltunk róla, hogy tavaly év végén, 49 éves korában elhunyt nagy Grófo, azaz Kozák László, Kis Grófo édesapja.

Kis Grófonak természetesen a mai napig sem könnyű feldolgozni a szörnyű gyászt, a váratlan, tragikus halált, ami a világjárvány következtében történt meg.

Kis Grófo, azaz ifjabb Kozák László a Ripostnak nyilatkozott arról, hogy érzi most magát és hogyan próbál megbirkózni édesapja hiányával:

“Lehetetlen, de erőt kell venni magunkon. Ő is azt szeretné, hogy előre nézzünk, hogy erősek legyünk. Egy dolog van, ami segít enyhíteni a fájdalmunkat: a tudat, hogy ő már odafönt a Jóistennek csinálja a jókedvet, neki okoz vidám perceket. Persze nagyon szerettük volna, ha még sokáig itt maradt volna köztünk az édesanyámmal, a testvéreimmel és persze velem. Sajnos nem így alakult. Van, hogy elkeseredem, ilyenkor a hitbe kapaszkodom” – kezdte Kis Grófo, majd elárulta, hogy többé már nem Kis Grófo:

“Nálunk mindig is nagy volt az összetartás, de most még erősebb lett. És ez így is marad örökre. Én, mint az idősebb fiú, 27 évesen magamra vállaltam a családfő szerepét. Már nem Kis Grófo vagyok, Nagy Grófo lettem. Az én feladatom, hogy összetartsam a családot, de ez nem nehéz, hiszen mindenki ezt szeretné” – mondta az énekes.

Te mit gondolsz? Ne felejtsd el megosztani!  

(Kiemelt kép: Instagram)