Nem tudott bejutni egy óbudai nő a lakásába, őrület, mit tett a házban

Egészen döbbenetes esetről számolt be közösségi oldalán a Budapesti Rendőr-főkapitányság:

Egy hölgy elhagyta a kulcsát, nem tudott bejutni a lakásába, ezért fogta magát és felgyújtotta saját bejárati ajtaját:

“Udvarias tájékoztatást követően tervezetten, és módfelett akkurátusan gyújtotta fel saját lakása ajtaját egy 43 éves nő Óbudán szeptember 15-én este.

Ahogy az egy valamirevaló bográcsozásnál is elvárható: papírt, aprófát hordott hűvös, hallgatag halomba, majd a minimáglyából felszökő lángokkal az ajtófélfát vette célba.

Hogy miért veti alá valaki otthona nyílászáróját efféle tűzpróbának? Egyszerű. Az asszony valamiképpen kizárta magát, nem találta lakáskulcsát, ezért a bejutásnak ezt az egyetlen módját találta.

A panelban tüzet rakó nő valamit érezhetett abból, hogy az ajtó elhamvasztása talán nem tartozik a közösségileg elfogadott hazatérés kategóriájába, ezért amint megfogant az ötlet fejében, a kalkulálható kísérőjelenségekről tájékoztatta lakótársait.

„A 7. emeleten füsttel járó tevékenység lesz a nap folyamán. A kellemetlenségekért elnézést kérek.” – deklarálta egy hevenyészett, egyébként makulátlan helyesírással és fogalmazással megalkotott üzenetben a soklakásos emeletesház bejáratán, majd ténylegesen odapörkölt az ajtónak.

A lépcsőházban tűz nem keletkezett, viszont az épület füsttel telítődött, ezért a szomszédok értesítették a hatóságokat.

A III. kerületi Rendőrkapitányság egyenruhásai a zavartnak tűnő nőt a helyszínen elfogták, magyarázatát meghallgatták, majd őt a mentők füstmérgezés gyanúja miatt kórházba vitték.

Vele szemben a rendőrség közveszély okozása bűntett elkövetésének megalapozott gyanúja miatt indított büntetőeljárást” – olvasható a bejegyzésben.

Te mit gondolsz? Ne felejtsd el megosztani!