Nem teljesülhetett Szilágyi István özvegyének, Jolika néninek az utolsó kívánsága: csupán ezt szerette volna még az élettől

Szombaton délelőtt érkezett a tragikus hír: Szilágyi István özvegye, Humenyánszky Jolán alulmaradt a szörnyű betegséggel szemben.

Joli néni életét az utolsó hónapokban nemcsak a tüdődaganat keserítette meg, hanem mindaz a tragédiasorozat, ami vele és körülötte történt.

Férje elvesztése, fia brutális tette, ráadásul mindezt együtt elviselni bárki számára embert próbáló feladat lett volna. Az özvegynek már csupán egy-két kívánsága maradt, ám sajnos ezek sem teljesülhettek.

Baricz Dezső, aki több éven keresztül a házaspár mellett volt és segítette őket amiben csak tudta, így nyilatkozott a Borsnak:

“Mindennél jobban szerette volna látni a fiát és Brüsszelben élő unokáját, ám legnagyobb fájdalmára ez már nem teljesült. Pénteken még sikerült néhány szót váltanunk, ám már nagyon le volt gyengülve, csont és bőrre fogyott, s azt sem tudta, hogy milyen hónapot írunk” – mondta az újságnak Jolika néni segítője, Baricz Dezső.

Szerette volna, ha a közelgő születésnapját a kórházon kívül, együtt ünnepeljük meg, de sajnos ezt sem érhette meg. Egyedül és magányosan, méltatlanul halt meg, s bár vannak rokonai, de sem a testvére, sem pedig unokája nem érdeklődött felőle – folytatta szomorúan Baricz, aki évek óta törődött Szilágyi Istvánnal és feleségével, a szombaton elhunyt Humenyánszky Jolánnal.

Szomorú sors az övé, rettenetes drámákkal terhelten. Férje mellett fog nyugodni a temetőben, reméljük békéjüket ott már nem fogja senki zavarni.

(Kiemelt kép forrása: Blikk)