Nem semmi, hogy reagált Rónai Egon arra, hogy Magyar Péter kiviharzott a stúdióból! Mutatjuk:

Alaposan felkavarta az állóvizet mindaz, ami hétfő este az ATV stúdiójában történt. Magyar Péter többször bírálta a csatornát, mondván, nem hívják a műsoraikba.

Hétfőn az Egyenes Beszédben Rónai Egon műsorvezető egy dossziét nyújtott át a politikusnak, melyben állítása szerint tételesen fel volt sorolva, hányszor keresték Magyart és hányszor hívták a műsoraikba.

Magyar Péter elmondta, hogy a beszélgetés után megnézi majd a dosszié tartalmát, azonban most inkább kérdéseket várna a műsorvezetőtől.

Rónai Egon azonban nem engedte el a dolgot, továbbra is ezt a témát erőltette, mire Magyar Péter fogta magát és kivonult a stúdióból.

Ha kíváncsi vagy az igencsak rendhagyó jelenetre, akkor ide kattintva meg is nézheted.

Ha pedig az is érdekel, hogy kommentálta a történteket maga Magyar Péter, ide kattintva láthatod.

Vicsek Ferenc, a Magyar Újságírók Országos Szövetsége alelnöke szintén beszólt Rónai Egonnak. Hogy mi az ő véleménye, ide kattintva megnézheted.

Rónai Egon is leírta, mit gondol a történtekről: “Kedves Barátaim! Ez egy megosztó pillanat, értem.

Magyar Péter az elmúlt hetekben többször is nyilvánosan azzal vádolta az ATV-t, hogy nem hívtuk a műsorainkba, nem kap szót, elhallgatjuk őt.

Ma az Egyenes beszédben az ezt cáfoló bizonyítékokat tartalmazó dossziét adtam át a Tisza párt alelnökének.

Sajnálom, hogy így reagált, ennek ellenére, ahogy eddig, ezentúl is várjuk a műsorainkban” – közölte a műsorvezető a posztjához fűzött kommentben.

Te mit gondolsz? Ne felejtsd el megosztani! 

(Kiemelt kép: ATV)