Neked a gyűrűs vagy a mutatóujjad hosszabb? Lényeges dolgokat árul el rejtett oldaladról:

A két ujj hossza megmutatja, hogy milyenek a fő jellemvonásaink. Evolúciós alapja van ennek a megfigyelésnek, nem pedig kétes forrásokból vett humbug az egész. Nézzük meg a három esetet, és a hozzájuk tartozó jellemzőket!

A.) A gyűrűsujj hosszabb a mutatóujjnál.

Az ilyen emberek nagyrészt jó megjelenésűek, vonzóak. Emellett agresszívebbek is és gyakrabban vállalnak kockázatokat. Belőlük lesznek a legjobb katonák, mérnökök, spekulátorok és sakkozók, és jobbak a problémamegoldásban, például a keresztrejtvények megfejtésében.

B.) A gyűrűsujj rövidebb a mutatóujjnál.

Az olyan emberek, akiknek rövidebb a gyűrűsujjuk, általában nagy önbizalommal rendelkeznek és eléggé nárcisztikusak. Szeretnek egyedül lenni, és nem igazán kedvelik, ha valaki megzavarja őket a magányosan töltött időkben. A szerelemben nem túl kezdeményezőek, inkább kapni szeretik a jeleket.

C.) A mutatóujj és a gyűrűsujj egyenlő hosszúságú.

Azok az emberek, akiknek a mutató- és gyűrűs ujja egyenlő hosszúságúak, békeszerető emberek, a konfliktusoktól kényelmetlenül érzik magukat. Rendszerető emberek és mindig próbálnak közös nevezőre jutni az emberekkel. Hűségesek a párkapcsolatban, törődnek és gyengédek a párjukkal.

Te mit gondolsz? Ne felejtsd el megosztani!