Müller Cecília szokatlanul keményen fogalmazott: Kutya kötelessége megtenni mindenkinek mindent azért, hogy…

“Szomorúan hallgattam végig az ezredes úr beszámolóját az intézkedések betartásáról és megszegéséről” – kezdte március 31-i sajtótájékoztatóját Müller Cecília.

Az országos tisztifőorvos szerint a kórházak terhelését úgy tudjuk megelőzni, hogy nem fertőződünk meg, ez pedig csak úgy lehetséges, ha betartjuk a járványügyi szabályokat, amelyeket most rendre sokan megsértenek. “Egymást ne veszélyeztessük és védjük meg a saját egészségünket” – figyelmeztetett Müller Cecília, majd szokatlanul keményen fogalmazott:

“A harmadik hullámban a brit variáns rendkívüli próbára teszi egész Európát” – mondta. “Mindenkinek kutya kötelessége megtenni mindent a járvány ellen, hogy ezt a hatalmas terhet az egészségügyi rendszerről levegyük” – szögezte le az országos tisztifőorvos.

“Szeretnénk abban reménykedni, hogy a vakcinációnak és a fegyelmezettségnek köszönhetően minél előbb el tudjuk érni a járvány tetőző, plató szakaszát” – mondta Müller Cecília.

Mi is abban reménykedünk, hogy megáll a halálesetek számának növekedése és az oltásoknak köszönhetően végre pozitív irányba indulnak meg a számok.

Te mit gondolsz? Ne felejtsd el megosztani!