Most először mesélt Vastag Csabával való szakításáról Görgényi Fruzsina: őszintén elmondta, hogyan váltak el egymástól

December közepén tudódott ki, hogy Görgényi Fruzsina és Vastag Csaba véget vetettek öt éves kapcsolatuknak és szakítottak.

Akkor erről a tényről egyik fél sem szeretett volna bővebben beszélni, a Fókusz riporterei azonban most szóra bírták Görgényi Fruzsinát, aki őszintén mesélt arról, miért is került pont Csabával való párkapcsolatának végére.

Fruzsi arról is mesélt, hogyan érzi most magát, és milyen körülmények között zajlott az elválás:

“Nem tudom, ki élt ilyet át – én még nem, nekem ez új – de, van olyan az életben, hogy a szíved egyszerűen nagyon ott akar még maradni valahol, de az eszeddel tudod, nem ott a helyed, tovább kell lépni” – kezdett bele a történetbe. Majd így folytatta:

“Az is hozzájárult ahhoz, hogy igazán mély tudott lenni a szerelmünk, hogy próbáltuk magunkat megóvni a külvilágtól. Az, hogy most felkapta ezt a sajtó, láttunk már ilyet. Sajnos, nem tudok előrukkolni tányértöréssel, ajtócsapkodással, semmi ilyennel, tényleg hatalmas nagy tiszteletben és szeretetben váltunk el egymástól, és ami a legfontosabb szerintem, hogy soha nem tettünk olyat a másikkal, ami miatt ne tudnánk a másik szemébe nézni később. Szerintem ez nagyon jó alap arra, hogy egy jó barátsággá alakuljon a kapcsolatunk Csabival” – mondta reménykedve Görgényi Fruzsina.

A teljes riportot itt tudod megnézni:

Te mit gondolsz? Ne felejtsd el megosztani! 
(Kiemelt kép: RTL Klub – Fókusz)