Molnár Áron kihívta Majkát egy bokszmeccre, nem tette zsebre, amit a rapper válaszolt neki! Mutatjuk:

Molnár Áron, a Sztárbox tavalyi bajnoka közösségi oldalán hívta ki Majkát a Sztárbox 20 évvel ezelőtti, 2004-es bajnokát egy bokszmeccsre.

Majka egy hosszú bejegyzésben válaszolt Áronnak, mutatjuk is, hogy mit írt:

„Áron! Az ég áldjon meg! Hát, most ezt hogy?” „Na, de most komolyan… Drága testvérem! Végignéztem a bokszos pályafutásod, igazán imponáló volt.

Elhiszem, hogy tüzet kaptál, mert tényleg jól állt a pifff-pufff, de sok akadályba ütközik hogy mi egymásnak essünk.

A legnyomósabb érv, hogy nekem 2024-re annyi munkám van, hogy esélytelen lenne felkészülnöm ellened olyan szinten, amivel megnyugtatóan sétálnék be a ringbe.

Ahhoz, hogy kiporoljam a feneked, minimum 6-7 hónap felkészülésre lenne szükség, heti 5 nap edzéssel, ami az én időbeosztásom mellett meg Tom Cruise-nak se sikerülne a Mission Impossible 8-ban.

Persze, lehetnék olyan is, aki felmarkolna egy zsák pénzt, szarna mindenre, és az első menetben hanyatt vágja magát, de az nem én vagyok. Ha már elvállaltam valamit, megcsinálom rendesen… És ezt nem tudnám”

„Ha akarod, viszont rád küldöm az egyik emberemet, mert régóta a begyében vagy. Sebestyén Balázsnak hívják és semmi dolga sincs azon kívül, hogy a kakassal kel reggel.

Délután pont el tud menni felkészülni. Nekem, azt hiszem, mondta is egyszer, hogy nem nagyon csíp téged” – írta az előadó.

Te mit gondolsz? Ne felejtsd el megosztani! 

(Kiemelt kép: RTL és MTI)