Mióta otthagyta a médiát, homlokegyenest mást csinál Jáksó László: nagyon jól érzi magát új szakmájában

Jáksó László idén áprilisban távozott legutolsó médiával kapcsolatos munkahelyéről, a Sláger Reggelt vezette a Sláger FM-en. Döntésén akkor sokan meglepődtek.

A népszerű műsorvezetőt, a Heti hetes egykori házigazdáját a Blikknek sikerült utolérnie. Arról kérdezték, hogy van, mit csinál most és hogyan tervezi a jövőt.

Jáksó László nyilatkozatából kiderül, hogy nagyon jól érzi magát régi-új szakmájában és egyelőre nem tervezi a visszatérést a média világába, jelenleg programozóként dolgozik.

A programozás igazából mindig is nagy szerelem volt nekem, most főként vállalatirányítási rendszereket tervezek. Sokan nem is gondolnák, valójában mennyire kreatív szakma ez, én nagyon szeretem. A médiában ordítva mutogatja magát az ember, a programozást meg egyedül, csendben csinálom. Nem tervezem a visszatérést, mert egyszerűen nincs most olyan műsor, amelyben el tudnám képzelni magam.

Kíváncsian várjuk, hogy a programozás csupán egy kitérő lesz Jáksó László számára vagy végleges profilváltásra kerül sor nála.

Te mit gondolsz? Ne felejtsd el megosztani! 

(Kiemelt kép: Sláger FM)