Mindenki ezt hallgatja: Ábrahám megénekelte, milyen is egy hamis kapcsolat

Ábrahám már gyerekként belevetette magát a zenébe. Zenesuliba járt Magyarországon, amelyre ráhúzott még néhány évet Londonban is. „Mindig hittem abban, hogy tehetségemre felfigyelnek.” – mesélte az énekes.

Az évek során több stílusban kipróbálta magát, remekül beatbox-ol, rappel és nem ijed meg akkor sem, ha egy laza freestyle-ra kerül a sor. Néhány éve pedig már szólóénekesként ismerik.

Az olyan nagy sikerű dalok, mint a Múlt jelen jövő, Nem kell többé, Köszönöm, Régen itt voltál, Veled más a világ… stb. egyenként is több milliós nézettséget értek el a Youtube-on. Legfrissebb dala az Átvertél 2 hónap alatt átlépte a 3 milliós nézettséget.

Biztosak vagyunk benne, hogy ez a mostani új dal is legalább akkora siker lesz, mint az előzőek, sőt: a nézettségi számokat elnézve, könnyen lehet, hogy ez minden eddigi eredményt felülmúl majd.

A téma ugyanis mindenkit érinthet, biztos, hogy mindannyian voltunk már olyan kapcsolatban, ahol nem éreztük jól magunkat, ahol úgy éreztük, a másik fél nem ad bele mindent, nem őszinte, csak süketel, épp ezért hamis az egész kapcsolat.

Na ezt énekelte most meg remekül Ábrahám:

Oszd meg, hogy minél többen hallhassák!