Megrendítő őszinteséggel mesélt szörnyű drámájáról Németh Kristóf: “Telefonon hallgattam, ahogy sztrókot kap az anyám”

A Drága Örökösök sztárja, Németh Kristóf szinte mindig mosolyog, jókedvű és pozitívan szemléli a világot. Pedig az ő életében is voltak nagyon kemény, drámai pillanatok.

A legszörnyűbb érzés talán az volt számára, amikor rossz előérzet miatt felhívta az édesanyját, aki a telefonbeszélgetés közben kapott sztrókot. Minderről így mesélt a Blikknek, miközben Szabó Győző műsorában vendégeskedett:

“Ennek most már 15 éve, és azt hiszem, az volt az egész életemben az első olyan igazi pofon az élettől, amikor azt mondtam, „Uristen, ezt azért nem gondoltam volna”. Egyik napról a másikra megváltozott minden, és az addig a családunk legerősebb, egészségtől és energiától duzzadó tagja, édesanyám bekerült a kórházba” – kezdett bele a megrendítő történetbe Németh Kristóf.

Sajnos a sztrók elég súlyos volt, Kristóf édesanyja, Enikő a kórház felé tartva a mentőben kómába esett. Mikor beértek vele, Kristófnak és édesapjának nehéz döntést kellett meghoznia:

„Egy gyógyszerkísérletet ajánlottak föl, s megkaptuk az esélyt az édesapámmal, hogy eldöntsük, belemegyünk-e a kísérletbe, ami 72 órán belül hozhat halált vagy hozhat életet, hiszen vannak kockázatai” – árulta el a színész.

Ők végül kockáztattak és jól tették, Enikő megmenekült és – bár a beszédközpontja súlyosan sérült – azért, ha nehezen is, elmondhatja unokáinak, hogy mennyire szereti őket.

Mi is sok erőt és sok örömet kívánunk Kristóf édesanyjának, Enikőnek.

Te mit gondolsz? Ne felejtsd el megosztani!