Megrázó részletek: szerelméhez igyekezett a 37 éves László, amikor csütörtökön halálra gázolta az 1-es villamos

Szeptember 24-én, csütörtökön este 20 óra 15 perc körül több bejelentés is érkezett arról, hogy Budapesten, a Hungária körút és Ajtósi Dürer sor kereszteződésénél lévő villamosmegállóban egy férfi beesett a villamos alá.

A jelenleg rendelkezésre álló adatok szerint egy 37 éves budapesti férfi akart átmászni az éppen megállóban álló 1-es villamos szerelvényei között, de elesett, a jármű pedig elindult. A villamos a férfit másfél kilométeren keresztül húzta magával, aki olyan súlyos sérüléseket szenvedett, hogy a helyszínen azonnal életét vesztette – írja a police.hu.

Azóta kiderült, hogy a baleset áldozata egy 37 éves férfi, László, aki épp szerelméhez sietett az esti órákban. László egy ideig hajléktalan volt, ám néhány hónappal ezelőtt szerelmével, Anettel együtt végre beköltözhetett egy szociális bérlakásba.

Mivel a férfi minél hamarabb haza szeretett volna jutni, úgy gondolta, nem kerüli meg a három kocsiból álló 1-es villamost, hanem inkább átmászik két kocsi között. Mikor épp emelte a lábát, hogy átmásszon az ütközőn, a villamos akkor indult el. A vezető nem láthatott semmit, hiszen a hatalmas kocsik a sötétben teljesen eltakarták a közéjük beakadó férfit.

László a szerelvény alá került, a villamos pedig több megállón keresztül húzta magával a férfit, amíg kiderült a szörnyű tragédia.

László párját, Anettet érthetően nagyon megrázták a borzalmas események. Pont most, amikor életükben minden jóra fordult volna, akkor történt a végzetes baleset. Hiába volt a rengeteg munka, és hiába álmodoztak egy jobb életről.

Őszinte részvétünk.

(A nyitókép illusztráció)