Megható és szívfacsaró látvány: több ezer ember emlékezett Benedek Tiborra a Margitszigeten

Tegnap az egész ország gyászba borult Benedek Tibor halála kapcsán. Ő volt az az ember, aki végtelen szorgalmával, akaraterejével, szelídségével és intelligenciájával példát mutatott minden sportszeretőnek.

Ám nem csak a sport szempontjából volt példaértékű az, ahogyan élt és dolgozott. Csodálatos társ, apa és családtag volt, Epres Pannival és gyerekeivel irigylésre méltó harmóniában éltek.

Nagyon szerette szüleit is, édesapja, Benedek Milkós színművész Kossuth-díjának legalább annyira örült, mint egy olimpiai aranyéremnek.

Rengeteg szívhez szóló írás jelent már meg a háromszoros olimpiai bajnok Benedek Tiborról, mi most nem ezek sorát szeretnénk gyarapítani. Tegnap este 9-kor a Hajós Alfréd Nemzeti Sportuszodánál több ezer ember gyűlt össze a Margitszigeten, hogy lerója kegyeletét.

A Nemzeti Sport Online Youtube csatornája közzétett egy összefoglalót a megemlékezésről, ezt szeretnénk most megosztani veletek. Köszönjünk annak a több ezer embernek, aki ott volt, és köszönet a Nemzeti Sport Online-nak az összefoglalóért:

Nyugodj békében, Tibor! 

(Kiemelt kép: Illyés Tibor – MTI)