Megérezte a rettenetes tragédiát az elhunyt buszsofőr fia: erre riadt fel hajnalban

Nyolcan haltak meg vasárnap hajnalban az M7-es autópályán Szabadbattyánnál egy buszbalesetben. Az egyik halálos áldozat a buszt vezető sofőr volt. Az eddig még nem derült ki, mi okozta a tragédiát.

Bors megszólaltatta az elhunyt sofőr fiát, aki szerint nem igaz, hogy édesapja elaludt a volánnál, hiszen a tapasztalt sofőr mindössze 15-30 perccel a balesetet megelőzően váltotta le kollégáját a volánnál.

A sofőr fia megtörten arról is beszélt, hogy megérezte a tragédiát, és hajnalban egyszer csak felriadt: “Felriadtam és képtelen voltam visszaaludni. Látszólag ok nélkül rossz kedvem lett és fájni kezdett a hátam” – mondta az áldozat fia, majd így folytatta:

“Nem sokkal később egy ismerősömtől kaptam egy hírt, mely szerint baleset ért egy buszt az M7-es autópályán. Akkor már sejtettem, hogy a mi buszunkról van szó. Gyorsan szóltam a többieknek. Hiába próbáltuk felhívni az édesapámat, már nem vehette fel a telefonját.”

A fiatal férfi zokogva mesélte, hogy senkinek nem kívánhatna jobb apát! Az utasok is szerették, mert megbízható vezető is volt. Közel 15-20 éve dolgozott sofőrként – mondta édesapjáról megtörten a fia.

Te mit gondolsz? Ne felejtsd el megosztani! 

(Kiemelt kép: MTI)