Magyar Péter új posztjában előbb Tiborcz Istvánról írt, majd közölte: “Már készülnek a hamisított rendőri jelentések, amelyekkel…”

Szerda délután újabb bejegyzést tett közzé Facebook oldalán Magyar Péter, melyben először egy vicces történetet mesélt el:

“Azért az az érzés megfizethetetlen, amikor odajönnek hozzám az utcán és azt mondják, hogy Tiborcz úr, önnel vagyunk, ne hagyja magát!”

Ezt követően áttért egy következő témára. “Más: a sajtóból olyan információk jutottak el hozzám, hogy nem érte el a kívánt hatást a megafonos propagandisták 50 millió forint közpénzből folytatott lejárató cunamija.

Ezért már készülnek a hamisított rendőri jelentések, amelyekkel új lendületet vehet a figyelemelterelés” – zárta gondolatait Varga Judit exférje.

Magyar Péter kedden több poszttal is jelentkezett, az elsőben elárulta, milyen fenyegetéseket kap, és azt is közölte, mi a célja: ide kattintva láthatod.

A következőben pedig súlyos szavakkal tálalt ki arról, szerinte hogyan is működik ez a rendszer: ide kattintva megnézheted.

Mostani bejegyzésévben tehát azt sejtette Varga Judit volt férje, hogy hamarosan figyelemelterelés következik.

Szerinted mire gondolhatott? Írd meg kommentben, Facebook oldalunkon!

Te mit gondolsz? Ne felejtsd el megosztani!