Magyar Péter kiosztotta az ATV-t és Rónait a botrány miatt: “Szégyellje magát mind a Fidesz házitelevizíója, mind a műsorvezető, akinek…”

Botrányos jelenetek játszódtak le hétfő este az ATV Egyenes beszéd című műsorában.

Rónai Egon műsorvezető a beszélgetés elején egy mappát nyújtott át Magar Péternek, amiben – állítólag – benne volt, hogy hányszor hívták meg őt az ATV műsoraiba, hányszor keresték a politikust a csatorna munkatársai.

Magyar Péter közölte, hogy a beszélgetés után meg fogja nézni a mappa tartalmát, ám arra biztatta Rónait, hogy most inkább kérdezzen tőle.

A műsorvezető azonban nem hagyta annyiban, és továbbra is a meghívásokkal volt elfoglalva.

Magyar Péter így fogta magát, és kiment a stúdióból! A nem akármilyen jelenetet ide kattintva láthatod.

Magyar Péter így kommentálta a történteket közösségi oldalán: “A múlt héten történtek ellenére elfogadtam az ATV mai meghívását, mert azt jelezték, hogy a tegnapi politikai földindulásról és a következő lépésekről fog kérdezni a riporter.

Sajnos nem ez történt. A műsorvezető, nyilván Németh Sándor csatornatulajdonos, a HIT Gyülekezete vezetője és a Fidesz megbízható kiszolgálója (és fiának, aki a csatorna igazgatója) utasítására valótlanságokat állított, többek között arról, hogy engem hányszor hívtak meg az ATV-be.

Pontosan tudom, hogy egy hónapig nem hívtak, mivel az összes sms megvan a telefonomban.

Szégyellje magát, mind a Fidesz házitelevizíója, mind a műsorvezető, akinek fontosabb volt hazugságokkal védeni a védhetetlent, mint foglalkozni több, mint 1.340.000 szavazó tegnapi döntésével.

Javaslom mindenkinek, hogy messze kerülje el az ATV propagandaműsorait. Ennél még a Hírtv is jobb, mert ott legalább nem hazudják azt, hogy függetlenek” – hangsúlyozta a politikus.

Te mit gondolsz? Ne felejtsd el megosztani!