Magyar Péter durván kiakadt a szerdai Varga-interjún:”Miközben Rogán Antal volt üzlettársa, Hajdú Péter tegnap a Karmelitában…”

Magyar Péter nem finomkodott legutóbbi bejegyzésében. Ezt írta csütörtök délután a közösségi oldalán a tegnapi Varga Judit interjúval kapcsolatban:

“Tehát miközben Rogán Antal volt üzlettársa, Hajdú Péter tegnap a Karmelitában megírt forgatókönyv alapján előkészítette a bulvárinterjút, az ügyészség a cselekvés látszatát keltve meghallgatta a Schadl-Völner és társai ügyben a volt igazságügyi minisztert. Erről persze a propaganda elfelejtett tegnap beszámolni.

Az ügyészség mai bejelentése után már jobban érthető, hogy miért volt olyan sürgős tegnap este kirakni a videót, amiben mindenről szó esett, csak éppen az embereket valójában érdeklő kegyelmi botrányról és a kormánytagokat érintő korrupciós bűnügyről nem.

Mennyire kell ahhoz lelketlennek és cinikusnak lenni, hogy a magyar ügyészség az egyik egyház vezető lelkészét, Iványi Gábort, Nagycsütörtökre, az utolsó vacsora napjára idézze meg gyanúsítotti kihallgatásra?

Te mit gondolsz? Ne felejtsd el megosztani!