Különleges videóval köszöntötte Norbit Rubint Réka, 18. házassági évfordulójukon: rengeteg ritka fotó és felvétel van benne

Ki gondolná, hogy Rubint Réka és Schobert Norbert már 19 éve ismerik egymást és már annak is 18 éve, hogy összeházasodtak… 18 esztendővel ezelőtt éppen ezen a napon fogadott a pár örök hűséget egymásnak.

Azóta is kitartanak egymás mellett jóban-rosszban, ez pedig mindenképp megsüvegelendő teljesítmény: ennek megünneplésére Rubint Réka egy különleges videót tett fel a közösségi oldalára, és a videó mellett megható gondolatait is megosztotta:

“Egy pillanat és mégis az volt az a pillanat … 18 évvel ezelőtt, épp ezen a napon fogadtuk meg, hogy egymás kezét soha, semmilyen körülmény között nem engedjük el. Szerelemmel Szeretlek Szerelmem a mai napig! 19 éve vagyunk egy pár, 18 éve házasok és semmit sem csinálnék másképp.”

Rubint Réka így zárja bejegyzését: “Fogadd szeretettel ezt a kis videót, ami csak töredékét mutatja meg azoknak a csodás pillanatoknak, amit együtt élhettünk át.”

A több mint tíz perces videóban régi fényképekkel és különleges felvételekkel eleveníti fel Réka a közösen eltöltött csaknem 20 esztendőt: érdemes belepillantani, mert sok olyan kuriózumot láthatunk benne amit eddig még talán soha, sehol:

View this post on Instagram

Egy pillanat és mégis az volt az a pillanat … 18évvel ezelőtt, épp ezen a napon fogadtuk meg, hogy egymás kezét soha, semmilyen körülmény között nem engedjük el ❤️ Szerelemmel Szeretlek Szerelmem a mai napig! 19éve vagyunk egy pár, 18éve házasok és semmit sem csinálnék másképp ❤️❤️❤️ Òvò, biztonságot nyújtò ölelésedre, határtalan szerelmedre, figyelmességedre nincsenek szavak! A mindenem vagy!!! A gyermekeinknek u.ezt a tiszta, őszinte, egymást tisztelő és támogatò, mély szeretetet és szerelmet és minden körülmények közti összetartást kívánom, mint amilyen a miénk❤️ Boldog 18.házassági évfordulòt Kics! A végtelenbe és tovább ♾❤️♾ Fogadd szeretettel ezt a kis videot, ami csak töredèkét mutatja meg azoknak a csodás pillanatoknak, amit együtt èlhettünk át❤️ @update_lowcarb

A post shared by Réka Schobert (@rekarubint) on

Te mit gondolsz? Ne felejtsd el megosztani!