Kulcsár Edina bevallotta, mi az, ami tiltott számára: nem ülhet a férfiak asztalához és…

Kulcsár Edina és párja, G.w.M együtt adtak egy hosszabb interjút, amiből sok olyan dolog kiderül, amiről eddig még nem volt szó.

Kulcsár Edina részletesen mesélt mostani kapcsolatának praktikus, mindennapi részleteiről.

Elárulta például, hogy milyen a kapcsolata kedvese édesanyjával, és mi az, amit nem tehet meg G.w.M-mal való kapcsolatban.

Így nyilatkozott a Borsnak: “Jól érzem magam. Úgy érzem, Márk anyukája kifejezetten megkedvelt” – kezdett bele, majd így folytatta:

„Volt szerencsém személyesen is találkozni vele, de egyébként Németországban él, és a távolság ellenére egészen a kisebb dolgoktól a mély, nagy beszélgetésekbe is bele szoktunk menni.

Mindketten rajongunk Márkért, így ő mindig egy közös témánk. Nagyon kedves nő, és csakúgy, mint a fiának, neki is jó az értékrendje, amit imádok bennük” – mondta.

Edina azokról a szokásokról is beszélt, amihez alkalmazkodnia kell: „Talán csak arra az egyre lesz nehéz odafigyelnem, hogy a család és a gyerekek előtt nincs közöttünk csók. De még egy szájra puszi sem fér bele. Ezzel még meg kell barátkoznom” – árulta el.

Edina párja egy másik ilyen szokást is említett: “Hogy egy példát mondjak, ha leül egy asztalhoz nyolc férfi, és üzleti dolgokról beszélgetnek, akkor nem ül oda egy asszony vagy egy lány közénk.

Ahogyan én sem ülnék be egy csak nőkkel teli társaságba” – mondta el a lapnak G.w.M

 

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

 

⚜️G.w.M⚜️ (@gwmmusic) által megosztott bejegyzés

Te mit gondolsz? Ne felejtsd el megosztani! 

(Kiemelt kép: MTI – Koszticsák Szilárd)