Krausz Gábor kitálalt! Kimondta a bíróság a válást! “Azt kívánom Gabinak, hogy…”

A karácsony Tóth Gabi és Krausz Gábor számára is remekül telt. Szenteste Gábor vigyázott a kis Hannarózára, Gabi pedig új párjával meglepő programot talált magának!

Ide kattintva láthatod, milyen különleges dolgot csinált december 24-én az énekesnő és Papp Máté Bence.

Gábor most azt is elárulta, hogy ő és Tóth Gabi még karácsony előtt elváltak, a bíróság hivatalosan is kimondta a válást! Erről a séf a Hot! magazinnak adott exkluzív interjúban beszélt:

“Még karácsony előtt jártunk a bíróságon, ahol elválasztottak minket, köszönhetően annak, hogy mindenben megegyeztünk. Tehát hivatalosan is elváltunk Gabival.

Korábban arról szóltak a hírek, hogy el sem indítottuk a válópert, de ez nem igaz, egyszerűen csak nem beszéltünk erről. Teljes egyetértésben ültünk egymással szemben, mindenben megállapodtunk, nem volt semmilyen vitás kérdés.

Mindkettőnknek a lányunk, Hanni a legfontosabb, akit továbbra is együtt nevelünk, tehát közös felügyeletben állapodtunk meg. Szeretnénk őt megóvni mindentől, hogy továbbra is szerető közegben nevelkedjen. A biztos családi háttér a legfontosabb és ezt igyekszünk megteremteni számára mindketten.

Szomorú nem vagyok; nyilván egy kicsit keserű szájíze van ilyenkor az embernek, mert azzal szembesül, hogy valamit nyilván elrontott.

A válás ugyanis azt jelenti, hogy valami félrement és mivel mind a ketten maximalisták vagyunk, én legalábbis biztosan az vagyok, nem szeretek veszíteni, ez pedig picit mégiscsak olyan érzés…De mivel azt gondolom, hogy mindkettőnknek így lesz a legjobb, ezért ez igazából egy új élet kezdete.

Azt kívánom Gabinak, hogy találja meg a boldogságot, és bízom benne, hogy nekem is sikerül majd. De a legfontosabb, hogy Hanni legyen nagyon boldog!

Egyébként, ha nem reggel nyolc órakor lett volna a bírósági tárgyalás, akkor szerintem koccintottunk volna” – mondta el a tárgyalásról a magazinnak a séf.

Te mit gondolsz? Ne felejtsd el megosztani! 

(Kiemelt kép: Krausz Gábor Instagram oldala)