Közzétették Novák Katalin záró vagyonnyilatkozatát! Kiderült, mi minden van a nevén:

A Sándor-palota közzétette Novák Katalin zárú vagyonnyilatkozatát, abból az apropóból, hogy megszűnt a köztársasági elnöki megbízatása.

24.hu beszámolója alapján a dokumentum szerint Novák Katalin felerészben tulajdonosa Budapesten egy XI. kerületi, 240 négyzetméteres lakóháznak, egy 90 négyzetméteres lakásnak, egy 50 négyzetméteres szegedi garázsnak.

A volt államfőé a XI. kerületben egy 56 négyzetméteres lakás, Szegeden egy 67, egy 166, illetve 174 négyzetméteres lakás, illetve Balatonlellén egy 47 négyzetméteres üdülő.

A lemondott köztársasági elnöknek nincs tartozása, és sem autóval, sem nagy értékű vagyontárggyal vagy részvénnyel nem rendelkezik.

31 millió forintnyi megtakarítása van, ami 10 millió forinttal kevesebb a tavalyinál, illetve egyedül ingatlan bérbeadásából jut a család évi kétmillió forintot meghaladó jövedelemhez. Ingatlanjai bérbeadásából tehát havonta 200-500 ezer forint közötti összeget kap

Újdonság viszont, hogy feltüntette jövedelem nélküli megbízatásként, hogy az általa alapított és az állami cég támogatásával sáfárkodó Családpárti Alapítványban visel tisztséget.

Novák Katalin hétfő este egy különleges videóval búcsúzott, ha még nem láttad volna, ide kattintva megnézheted.

A videót abból az apropóból tette közzé, hogy az Országgyűlés hétfőn új köztársasági elnöknek megválasztotta Sulyok Tamást, az Alkotmánybíróság korábbi elnökét.

Novák Katalin köztársasági elnöki megbízatása ezzel megszűnt.

Te mit gondolsz? Ne felejtsd el megosztani! 

(Képek forrása: Novák Katalin Facebook oldala)