Öt évvel az esküvője után a férj a kórházban ébred és pokollá változik az élete

Wayne és Sharleen Meyers 2004-ben házasodtak össze. Nem is lehetett volna boldogabb az ausztrál pár. Négy csodálatos gyermekük született, három fiú és egy lány.

2009. január 28-án egy csapásra minden megváltozott:

Perzselően forró nap volt. Wayne éppen dolgozott, targoncát vezetett, amikor egyszer csak rosszul lett és elájult. Hőgutát kapott. Amikor a kórházban felébredt, és meglátta Sharleent, nem ismerte meg. Amikor az asszony elmondta neki, hogy ő a felesége, a férfi nem akarta elhinni.

A férfi nem emlékezett arra, hogy feleségül vette Sharleent, arra sem, hogy született 4 gyönyörű gyermekük. Azt hitte, 1989-et írnak, és semmire sem emlékezett, ami az után történt. 20 év emlékei egyszerűen kitörlődtek.

Az orvosok azt mondták, Wayne retrográd amnéziában szenved, aminek az extrém kiszáradás lehetett az oka. A retrográd amnézia az amnéziának olyan fajtája, amikor valaki egy betegség, sérülés vagy súlyos trauma következtében az esemény előtt történtekre nem emlékszik.

Bár az emlékek általában lassacskán visszatérnek, Wayne esete súlyos volt. Öt nappal a kórházba kerülés után édesanyja biztosította afelől, hogy megbízhat Sharleenban. Így Sharleen haza tudta vinni férjét, hogy ápolja.

Az asszony mindent megpróbált, hogy férje emlékezete visszatérjen. Mutatott neki családi fotókat, videókat, de a férfi továbbra sem emlékezett semmire.

Sharleen és négy gyermekük elmesélte neki, hogy mik voltak a hobbijai, a kedvenc filmjei, és a többi, de a férfi emlékezete soha nem tért vissza.

De ahogy teltek, múltak a napok, egyszer csak valami elképesztő dolog történt: Wayne újra beleszeretett Sharleenba. Öt évvel a szörnyű baleset után, 2014-ben újra összeházasodtak – pontosan 20 évvel az első találkozásuk után. – Nagyon különleges volt. Senki nem megy hozzá kétszer ugyanahhoz az emberhez feleségül – meséli Sharleen.

A Meyers família azóta is azon van, hogy minél több emléket gyűjtsenek.

Te mit gondolsz? Ne felejtsd el megosztani!