Kiderült, hol nyaral most családjával Orbán Viktor: fotó is készült róla

Orbán Viktor miniszterelnök a héten nem jelent meg a nyilvánosság előtt, távol maradt a protokolláris eseményektől, Szergej Lavrov orosz külügyminisztert is csupán Szijjártó Péter fogadta.

Ma reggel a Kossuth rádióban sem készült el a szokásos pénteki rádióinterjú a kormányfővel. Kiderült az ok, hogy miért nem vett részt Orbán Viktor ezeken a programokon.

444.hu egyik olvasója, Máté az olasz fővárosban, Rómában fotózta le a miniszterelnököt. A fotó tanúsága szerint Orbán Viktor családja körében épp egy étterem teraszán vacsorázott.

(Kép: 444.hu, Máté)

A képen látszik, hogy Orbán Viktor felesége, Lévai Anikó és a fia, Orbán Gáspár is vele volt az asztalnál, és Máté szerint még Orbán egyik lánya is – vélhetően a legkisebbik – velük volt.

Arról nincs információ, hogy pontosan meddig tart a római vakáció.

Frissítés: Havasi Bertalan, a miniszterelnök sajtófőnöke arról tájékoztatta az MTI-t, hogy Orbán Viktor pénteken hivatalos programra Rómába érkezett.

A kormányfő a katolikus törvényhozók 12. alkalommal megrendezett éves találkozóján vesz részt, amelyet minden esztendőben Rómában és az olasz főváros közelében fekvő Frascatiban tartanak meg – tette hozzá Havasi Bertalan

Te mit gondolsz? Ne felejtsd el megosztani! 

(Kiemelt kép forrása: Orbán Viktor Facebook oldala)