Kiderült, hogy férjével együtt mennyi pénzt adott Várkonyi Andrea Tompos Kátya gyógykezelésére: ez lesz a nagy összeg sorsa!

Néhány hete a Fábián Juli Alapítvány hozta nyilvánosságra, milyen súlyos beteg Tompos Kátya.

Gyűjtést is szerveztek a Jászai Mari-díjas színésznő kezelésére, az adakozásba pedig rengetegen beszálltak, így tett Várkonyi Andrea is, férjével együtt.

Blikk megtudta, hogy a házaspár 20 millió forintot adományozott Kátya gyógykezelésére. A lapnak Várkonyi Andreát is sikerült elérnie, aki elárulta, mi lesz a nagy összeg sorsa:

“Nem szerettük volna nagy dobra verni, hogy közreműködtünk, de az tény, hogy nagy szeretettel, annak a reményében adtuk az összeget, hogy Kátya felépül. Borzasztóan fájó tudni, hogy már késő volt, ezúton is őszinte részvétünket fejezzük ki a családnak” – hangsúlyozta az üzletasszony, aki személyesen nem ismerte a színésznőt, mégis rögtön úgy döntött, segítenek.

“Az összeget semmiképpen nem kérjük vissza, ez fel sem merült. Mi ezt a pénzt a Fábián Juli Alapítványnak utaltuk el, azt szeretnénk a férjemmel együtt, ha az alapítvány eljuttatná az összeget olyanoknak, akiknek szükségük van rá” – árulta el Várkonyi Andrea.

Kátya az utolsó pillanatig bízott a gyógyulásban, ezt bizonyítja Vajna Timinek elküldött utolsó üzenete is: ide kattintva láthatod.

Legtöbben talán legnagyobb slágere miatt ismerik Kátyát, hiszen gyönyörűen énekelte a káprázatos dalt: ide kattintva megnézheted.

Sajnos többet már nem énekel nekünk, hiszen fájóan fiatalon, mindössze 41 évesen távozott erről a világról.

Ebben a videóban az egyik utolsó, vele készült beszélgetést láthatod:

Te mit gondolsz? Ne felejtsd el megosztani! 

(Kiemelt kép: Tompos Kátya Facebook oldala)