Kiderült a megdöbbentő ok! Ezért költözött el Krausz Gábor, és maradt a csodaszép házban Tóth Gabi

Több jel is arra mutat, hogy Krausz Gábort rendkívüli módon megviseli Tóth Gabival való házasságának széthullása.

Csupán egyvalami jelent megnyugvást és vígaszt számára, kész szerencse, hogy ez a mentsvár adott számára.

Ha szeretnéd tudni, kivel tölti most a séf a legtöbb időt és ki ad neki erőt, ide kattintva láthatod.

Ide kattintva pedig kiderül, mit üzent Tóth Gabi azoknak, akik támadják: nem rejtette véka alá a véleményét, és nem válogatta meg a szavait.

Közben a Blikk utánajárt annak, hogyhogy Tóth Gabi maradt a közösen felújított szentendrei házban, és miért Krausz Gábor költözött el onnan.

A nyilvánosan elérhető tulajdoni lap szerint a szentendrei családi otthon teljes egészében Tóth Gabi tulajdona, ahogyan a rajta lévő, közel 75 millió forintos hitel is.

Gábor tehát nem sokáig élvezhette a közös otthon adta örömöket, ezért – érthető módon – magába zárkózott, és csak a legszűkebb baráti körével tartja a kapcsolatot.

Utóbbiak egyikétől a Blikk megtudta, hogy a séf bizony jelenleg nagyon maga alatt van. “Sokkal rosszabbul van, amióta látja, hogy Gabi számára nem állt meg az élet.

Főleg az bántja, hogy az énekesnő a jelek szerint máris továbblépett, új kedvesével járja az országot, sőt, már külföldre is elutaztak. Pedig nemrégiben még közös nyaralást terveztek” – árulta el a lapnak egy, a családhoz közel álló informátor.

Krausz Gábor a jelek szerint újraéli azt a fájdalmat, amit tízévesen, édesanyja elvesztésekor érzett, miközben mindent megtesz azért, hogy kislánya, a három és fél éves Hannaróza ne sérüljön ebben a helyzetben.

“Abból az időből az anya hiányának érzése van meg, a sírás és hogy hiányzik. Nekem ez az egyik legnagyobb félelmem, nyilván nem akarom átélni azt, amit apám” hangsúlyozta a séf Palik László műsorában.

Kilenc hónappal később sajnos valóra váltak a félelmei, most éppen azt a házasságot kell elengednie és gyászolnia, amiben annyira hitt.

Te mit gondolsz? Ne felejtsd el megosztani!

(Kiemelt kép: Krausz Gábor Instagram oldala)