Ki képes ilyet tenni?! Megrongálták L.L. Junior kisfiának síremlékét: a férfi tört-zúzott a sírnál

Nem túlzás azt állítani, hogy tavaly nyár végén egy ország gyászolta L.L. Junior balesetben elhunyt kisfiát, Dávidkát, aki még négy éves sem volt a tragikus esemény bekövetkeztekor.

Rengetegen szerették volna kifejezni együttérzésüket a gyászoló családnak, és a sír is szinte zarándokhellyé vált. Sokan kilátogatnak az emlékhelyhez a mai napig is. A sírhoz május végén egy fehér márvány sírkő is készült.

Ripostnak egy szemtanú, aki szintén a sírhoz készült, hogy lerója kegyeletét elmondta: “Szinte naponta járok ki a Fiumei úti sírkertbe és az utam éppen a kisfiú sírja előtt vezet el. Mindig megállok ott egy pillanatra, mert számomra ez a márványsír jelképezi az élet igazságtalanságát.Többek mesélték ott, hogy a fickó tört-zúzott a sírnál. Imbolygott, néha meg is kapaszkodott a sírban. Állítólag egy fényképet akart csinálni a sírkőről, de amikor elővette a telefonját, megbotlott és ráesett Dávidka sírjára. Törtek a díszek, letört a sír teteje, majd a pasas szentségelni kezdett és megpróbált feltápászkodni. A biztonságiak pillanatok alatt ott termettek. Szakszerűen felsegítették a pasast, majd egyikük telefonált, vélhetően a rendőrséget hívta, hiszen hamar megjelent egy rendőrautó”.

Az illuminált férfit tehát a jó szándék vezette, mégis hatalmas kárt csinált. A képen is látszanak a rongálás nyomai:

Fotó: Ripost

A többi fotót ezen a linken tekintheted meg.

Te mit gondolsz? Ne felejtsd el megosztani! 

(Kiemelt kép forrása: L.L. Junior Facebook oldala)