Karsai Dániel elárulta, mit szeretne tudni Gulyás Gergely műtétjéről és betegségéről! “A következőre azért kíváncsi lennék:”

Karsai Dániel rettenetes, halálos betegségének első jeleit először néhány éve vette észre magán.

Az aktívan sportoló ügyvéd 2021 júliusában észlelte betegsége tüneteit, 2022 augusztusában diagnosztizálták nála az amiotrófiás laterálszklerózist (ALS).

Azóta folyamatosan küzd annak érdekében, hogy ő maga dönthessen arról, mikor vet véget saját életének.

Karsai most Gulyás Gergely betegségéről írt. A minisztert ugyanis egy közlemény szerint megoperálták.

“Gulyás Gergely Miniszterelnökséget vezető minisztert megműtötték” – tudatta vasárnap este rövid közleményben a Miniszterelnökség. Azt írták, hogy a tárcavezetőn elvégzett beavatkozás sikeres volt

Karsai Dániel így írt erről bejegyzésében: “A sajtóban megjelent hírek szerint Gulyás Gergelyt megműtötték. Más egészségügyi problémájával nem ironizálok, mielőbbi teljes felépülést kívánok. Megismétlem, a legkomolyabban.

Az egészségügyi adatok kiemelten szenzitív adatok, így Gulyás úr egészségügyi problémájának semmilyen részletében nem kívánok kutakodni.

Minthogy azonban kiemelt közszereplőről van szó és az elmúlt hónapokban a magyar közegészségügy helyzete jobban reflektorfénybe került, a következőre azért kíváncsi lennék.

Gulyás urat a közegészségügyben vagy magánellátásban kezelték? Egyáltalán Magyarországon?

Bármi is legyen a válasz – hangsúlyozom, hogy konkrét intézmény megnevezését nem kérem -, azt azért szeretném, ha teljes felépülése után Gulyás úr beszámolna a tapasztalatairól” – olvasható a posztban.

Te mit gondolsz? Ne felejtsd el megosztani!