Kárász Róbert képével vertek át csalók szerelmes hölgyeket, milliókkal rövidítették meg a naiv társkeresőket

Egészen megdöbbentő botrány bontakozott ki Németországban, a német WDR csatornán sugárzott dokumentumfilmnek köszönhetően.

Magyarországon a Blikk számolt be elsőként az esetről, amelyben az egyik csaló Kárász Róbert fényképével vert át egy jóhiszemű hölgyet.

“Brent Torstenként mutatkozott be, aki 63 éves, elvált, egyedül neveli a két gyermekét. Amerikai antikkereskedőnek adta ki magát, aki Dubajban él. Azt írta a csaló, hogy ő egy érzelmes, jószívű, megbízható, ugyanakkor szenvedélyes férfi, aki hosszú távú kapcsolatban gondolkodik” – közölte a pórul járt, megözvegyült hölgy.

A csaló látszat kedvéért még egy hamis amerikai útlevelet is gyártott Kárász Róbert fényképével, hogy minden valódinak tűnjön.

Megbeszélt egy személyes találkozót a hölggyel, ám az utolsó pillanatban azonban a férfi jelezte, hogy kirabolták és mindenét elvitték. A csaló pénzt kért kórházi ápolásra és az iratainak a pótlására, a hölgy pedig elutalta a kért összeget.

Hogy mennyit, azt az átvert nő szégyellte bevallani, ebből gondolhatjuk, hogy nem lehet kevés. A Blikk megkereste Kárász Róbertet is, aki így kommentálta az esetet:

“Végtelenül sajnálom azokat a megtévesztett nőket, akiket érzelmileg és anyagilag becsaptak. Természetesen minden ilyen és ehhez hasonló bűncselekményt mélyen elítélek és én magam is megteszem a feljelentést ismeretlen tettesek ellen” – közölte Kárász.

Te mit gondolsz? Ne felejtsd el megosztani!