Karácsony előtt bocsátották el takarítói állásából a Megasztár egykori zsűritagját: Bakács Tibor szűkszavúan mesélt az okokról

Körülbelül fél évvel ezelőtt mi is hírt adtunk arról, hogy a Megasztár egykori zsűritagja, Bakács Tibor takarítóként dolgozik. A kritikus Kadarkai Endre Világtalálkozó című műsorában mesélt mostani életéről.

December 24-én is Kadarkai Endrének vallott arról a Klub Rádióban, hogy alig pár nappal karácsony előtt elbocsátották takarítói állásából.

“Két napja rúgtak ki, és még nem igazán tudom, hogy pontosan mi történik velem” – mondta szomorúan Bakács Tibor. A kritikus nem részletezte elbocsátásának körülményeit, de azt elárulta, hogy az utóbbi hónapokban már nemcsak takarító volt, hanem segédmunkásként is dolgozott kőművesek mellett.

A Megasztár egykori zsűritagja azzal kapcsolatban nem bocsátkozott jóslatokba, milyen jövő vár rá. Menesztésének okairól csupán ennyit mondott:  “Jaj, még nem merek pofázni, vagy kinyitni a számat, csak tapasztaltam sok mindent” – mesélte szűkszavúan.

Reméljük, hogy hamarosan rendeződik az élete.

Te mit gondolsz? Ne felejtsd el megosztani! 

(Kiemelt kép: MTI – Kovács Attila)