Káprázatos lánykéréssel készült a TV2 műsorvezetője, a hölgyet azonban mindez egyáltalán nem hatotta meg

A népszerű műsorvezető Takács Bence Ervin jó pár tévécsatornánál megfordult már, és mindenhol magas színvonalon végezte a munkáját.

Bence 2019-ben lett a TV2 Mokka című műsorának műsorvezetője, azóta a csatornánál más műsorokban is láthatják a nézők, például a Tényekben. Bence amellett, hogy műsort vezet, a versek szerelmese is, 2019 szeptemberétől a Magyar Művészeti Akadémia ösztöndíjas versmondó-előadóművésze.

Nem meglepő, hogy Lutter Imre, akinek a műsorában a vers szintén központi elem, őt választotta következő interjúalanyának. Bence a műsorban arról is mesélt, hogyan kérte meg felesége kezét és hogy a hölgynek mi volt a reakciója az igyekezetére:

„Szállodában voltunk, ahol szombaton már délben elkezdtem szervezkedni, hogy az esti cigányzenész nyolckor hagyja abba a muzsikát, és akkor megkérem a párom kezét. Elmondtam a két verset, megyek fel és azt látom, hogy minden asztalnál minden nő teljesen kész van, egyedül egy hölgy van, akit ez egyáltalán nem hatott meg, és inkább elment még egy kört venni a libamájból… a feleségem” – elevenítette fel az eseményeket Takács Bence.

Ezzel együtt természetesen Bence és párja nagyon boldogok együtt immár férj és feleségként.

Te mit gondolsz? Ne felejtsd el megosztani!