Kamerák előtt árulta el Tóth Gabi, miért Mátét választotta Krausz Gábor helyett: “Rá kellett jönnöm, hogy…”

Tóth Gabi és Papp Máté Bence volt a vendége Palik Lászlóéknak, a műsorban pedig az énekesnő olyan dolgokról is beszélt, amikről eddig talán még soha.

Elárulta például, miért szakított Krausz Gáborral, és miért választotta Mátét! Így beszélt erről:

“Nagyon fontos, hogy nem azért vetettem véget a házasságomnak, mert Máté jött az életembe, ha nem jött volna, akkor is véget vetek a házasságomnak.

Rá kellett jönnöm, hogy más az érdeklődési körünk, más világban vagyunk, és ez évről évre, hónapról hónapra kijött.

Az volt, hogy Mátéval viszont olyan mély, művész lelkületű beszélgetésekben voltunk, hogy azt éreztem nem vagyok egyedül a világban”

Arra a kérdésre, hogy mit csinált volna másképp a szakításnál és az azt követő hónapokban, az énekesnő így felelt: “Elmondtam volna és kiálltam volna, megszólaltunk volna.

Nagyon sokan arra ösztönöztek minket, hogy menjünk el a háttérbe, húzódjunk meg és várjuk meg, amíg a botrány lecsendesedik.

Mindenki ezt mondta, nem volt olyan ember, aki azt javasolta, hogy álljatok ki és mondjátok el, mi történt veletek” – hangsúlyozta Gabi. Ma már nem így cselekedne.

“Pontosan tudjuk, hogy vannak, akiknek bármit mondhatunk, akkor is úgy és olyannak akarnak látni bennünket, amilyenek nem vagyunk! Nem nekik készült ez a riport! Hanem azoknak, akik képesek befogadni valós gondolatokat! Nekik nagyon köszönjük előre is!

Azoknak pedig, akik idejönnek és egy cím alapján ítélkeznek üzenjük: Amit nem szeretnek bennünk, vizsgálják meg önmagukban! Jó belső munkát és hatalmas respect minden olyan embernek, akik mernek befele figyelni, változni, lépni, boldogan élni, szeretni, célokat elérni” – írta Gabi a videó mellett.

Itt megnézheted az interjút:

Te mit gondolsz? Ne felejtsd el megosztani!