Kamerák előtt árult el titkokat Varga Judit volt férje, nem tett lakatot a szájára! “Ki kell mondanom, hogy…”

Miután két Facebook bejegyzésben is borította a bilit, Varga Judit volt férje hosszú, több mint másfél órás interjút adott a Partizánnak.

Magyar Péter kamerák előtt árult el titkokat, nem tett lakatot a szájára! Azt is elárulta, miért döntött úgy, hogy kitálal:

“Mindig tudták rólam, hogy én egy kritikus elem vagyok, de csak befelé. Nagyon sok mindennel nem értettem egyet, és ezeket mindig megvitattuk. Orbán Balázzsal, Gulyás Gergővel és másokkal is.

Mindig kifejeztem a nemtetszésemet, ha úgy éreztem, hogy nem jó irányba mennek a dolgok, néha egy mosolyt kaptam rá, de mindig megbeszéltük.

Csak szép lassan elértünk egy olyan szintre, hogy azt gondolom, hogy ugyan sok minden jó irányba megy az országban, de ennek ellenére ki kell mondanom, hogy ez így nem mehet tovább.

Ha nem akarjuk, hogy a gyerekeink egy családi részvénytársaságban nőjenek fel, akkor változtatni kell” – mondta a döntése hátteréről, hozzátéve, hogy az utolsó lökést az adta meg neki, ami a hétvégén történt.

Szóba került az is, vannak-e információi Magyar Péternek a kegyelmi ügyről, amelybe Novák Katalin és Varga Judit is belebukott. Az egykori igazságügyi miniszter volt férje elmondta, mit tud, durva, amiről beszámolt: ide kattintva láthatod.

Magyar Péter arról is beszélt, hogy Varga Judittal együtt úgy látták, mutatkozik esély, hogy a Fideszben jön egy olyan generáció, amelyik egy idő után átveszik az irányítást.

Orbán Viktor utódlása is téma volt a műsorban: “És ha azt nézzük, hogy ki lett volna két héttel ezelőtt Orbán Viktor potenciális utódja, kik azok a legelismertebb politikusok, akik jobboldali, nemzeti körökben magas népszerűséggel rendelkeznek, akkor négy ilyet tudunk mondani: Szijjártó Péter, Gulyás Gergő, Novák Katalin és Varga Judit. Ebből a négyből kettő kiesett” – hangsúlyozta.

Ez Magyar Péter szerint hosszabb távon is sok mindenre kihat. „Amikor azt érzed, hogy már a fél ország pár család kezében van, akkor hova lehet még hátrálni?” – tette fel a kérdést.

Itt megnézheted a teljes interjút! A beszélgetésből kiderül, hogy is mennek a dolgok a hatalmi gépezetben:

Te mit gondolsz? Ne felejtsd el megosztani!