Igazi sztárok éneklik a pápalátogatás hivatalos dalát: csodás magyar énekesek láthatók a klipben

Camino – Krisztus, a jövőnk címmel elkészült Ferenc pápa magyarországi apostoli látogatásának hivatalos dala – közölte a Magyar Katolikus Püspöki Konferencia (MKPK) sajtószolgálata az MTI-vel.

Vizy Márton és Tóth Dávid Ágoston musicaldalát, a Caminót a pápalátogatásra Dolhai Attila, Szűcs Renáta, Szandi, Nagy Bogi, Dánielfy Gergő és Vizy Márton dolgozta fel új, szimfonikus zenei köntösben – olvasható a közleményben.

A Camino című dal a jezsuita rend alapítója, Loyolai Szent Ignác életét bemutató musical egyik dala, amely Loyolai Szent Ignác veszélyes zarándokútját ábrázolja – írták, hozzátéve: „szimbolikusan mindannyian ezt a zarándokutat járjuk egész életünkben.

Kitértek arra: a dal, amely a kitartásról és a sötétség felett aratott győzelemről szól, olyan történelmi pillanatban csendül fel, amikor Ferenc pápa minden jóakaratú embert a béke előmozdítására szólított fel. Ehhez a felhíváshoz csatlakoztak a magyar alkotók és sztárok.

A dal bemutatója április 29-én a Papp László Budapest Sportarénában lesz, Ferenc pápa megérkezése előtt.

Fellépnek: Dolhai Attila, Szandi, Nagy Bogi, Szőcs Reni, Dánielfy Gergő és a dal zeneszerzője, Vizy Márton, a Forráspont Band, valamint a 4 Akkord Show Kórus tagjai.

Ferenc pápa április 28-30. között tesz apostoli látogatást Magyarországon.

A program részeként szombat délután a Papp László Budapest Sportarénában fiatalokkal találkozik – olvasható a közleményben.

Itt te is meghallgathatod a dalt, neked hogy tetszik?

Te mit gondolsz? Ne felejtsd el megosztani!