“Igazi pszichopata volt” – előző kapcsolatáról vallott őszintén Árpa Attila

Nehéz és küzdelmes időszakon van túl az idén 49. születésnapját ünneplő Árpa Attila, főleg előző barátnője miatt. Minderről így mesélt:

Alexandra előtt egy olyan nővel voltam együtt, aki pokollá tette az életem, miután szakítottam vele. Sajnos nem találok jobb szót, igazi pszichopata volt. Az ő karmai közül menekültem el, és hatalmas szerencsém van, hogy Alexandra karjaiba futottam. Másfél éven át egy mérgező kapcsolatban éltem, ami szabályosan megnyomorította az életem” – árulta el őszintén a Bestnek Árpa Attila.

Majd így folytatta:  “Alexandra viszont visszaadta a párkapcsolatokba vetett hitem. Őszinte, vidám, tiszta lány, akivel a kis dolgoknak is lehet örülni. Felüdülés volt találkozni vele, és megismerni. Mellette nyugodtabb, kiegyensúlyozottabb vagyok, mint valaha.”

Nagyon örülünk, hogy Alexandra személyében végül rátalált Árpa Attilára a boldogság! További sok szép együtt töltött évet kívánunk nekik! A Best magazinban pedig még rengeteg érdekességet olvashatsz Alexandráról és Árpa Attiláról:

Te mit gondolsz? Ne felejtsd el megosztani! 

(Kiemelt kép forrása: TV2)