Idén nem lesz Sztárban Sztár a TV2-n! Őrület, mit láthatunk helyette:

Sokak számára meglepőnek tűnhet a TV2 most nyilvánosságra került döntése: idén nem lesz Sztárban Sztár.

Noha az eddigi 9 évad mind kiemelkedően sikeres volt, a jubileumi, 10. évadra egyelőre várni kell.

Blikknek sikerült elérnie a TV2-t, a csatorna pedig az alábbi választ adta a miértekre. Az is kiderült, mi lesz a showműsor helyett:

“A TV2 2024-es tavaszi műsorrendjének nem része a Sztárban Sztár, de a nézők nem maradnak nagyszabású szórakoztató műsor nélkül, hiszen jön a világsikerű Next Topmodel Hungary.

A tehetségkutató valóságshow-ban a legrátermettebb leendő topmodellt keressük, miközben a nézők betekintést nyerhetnek a divat titokzatos és embert próbáló világába

A piacvezető TV2 Csoport számtalan nagy sikerű, saját gyártású show-műsorral rendelkezik, amik időről időre feltűnnek a képernyőn: a Sztárban Sztár is ezek közé tartozik, de említhetnénk a Nagy Duettet is.

A Sztárban Sztár zsűritagjai nem maradtak feladat nélkül, mindegyikük feltűnik a TV2 képernyőjén: Lékai-Kiss Ramóna állandó műsorvezetőnk, a Password – A jelszó című vetélkedőt forgatja ezekben a hetekben.

Papp Szabi és Kökény Attila a Mutasd a hangodban látható, Marics Peti műsorvezetőként debütál Pető Brúnóval a Zsákbamacskában.

Míg Tóth Andi ismét látható lesz a Hazatalálsz című sorozat legújabb részeiben” – közölte a lappal a TV2 sajtóosztálya.

Te mit gondolsz? Ne felejtsd el megosztani!