Horoszkópod elárulja, mit kell tenned ahhoz, hogy megtaláld a lelki tárasd

A lelki társ megtalálása egy igen nehéz, sok esetben egy életre szóló feladat. Sokan leélik úgy az életük, hogy nem is találtak rá a lelki társukra. Az alábbiakban megtudhatod, hogy milyen akadályok állnak az utadban, ha nem találod a lelki társad.

Kos

A Kosok nagyon magabiztosak, már-már kissé önteltek is. Gyakran meggondolatlanul, hirtelen felindulásból cselekszel, pedig tudod jól, hogy nem lesz jó vége. Mindig meg vagy győződve arról, hogy csak az a jó, amit te gondolsz, vagy teszel. Ahhoz, hogy egy kapcsolat jól működjön, kompromisszumokat kell kötnöd!

Bika

Minden bizonnyal azért nem találod a lelki társad, mert túl sok negatív érzés van benned. Ezek pedig egy blokkot alakítottak ki, mely nem hagy szabadon szárnyalni. Magányos vagy, hiszen hiányzik belőled az empátia is. Ahhoz, hogy egy kapcsolat jól működjön, több megértésre van szükséged.

Ikrek

Kiszámíthatatlan, zavaros, gyanakvó, és nyughatatlan vagy, gyorsan változtatod a véleményed. Nagyon félsz a csalódásoktól, ezért igazán soha senkit nem szeretnél közel engedni a szívedhez. Így nehezen fogod megtalálni a lelki társad. Nyisd ki a szíved, és légy nyitottabb az emberekkel.

Rák

Nagyon érzelmes típus vagy, ezért hiszel abban, hogy egyetlen igazi, lelki társ létezik a Földön. Képes vagy rá várni akár hosszú éveken keresztül is, csak közben vigyáznod kellene arra, hogy ne zárkózz el a lehetőségek elől.

Oroszlán

Egyetlen oka van annak, hogy nem találod a lelki társad, mégpedig az, hogy mindig rólad szólnak a dolgok, te állsz az események középpontjában. Túlságosan nagy önbizalmaddal elriasztasz mindenkit, és arrogánsnak tűnhetsz. Egy kapcsolatban nem lehetnek alá-, és fölérendeltek, mindenki egyenlő esélyekkel “játszik”.

Szűz

Túlzottan féltékeny vagy, ezért inkább bele se mész egy komolyabb kapcsolatba. Ha meg szeretnéd találni a lelki társad, akkor fontos lenne, hogy kezdeményezz, lény nyitottabb, és őszintébb.

Mérleg

Túl sok figyelmet fordítasz mások életére, ahelyett, hogy a sajátoddal is törődnél. Próbáld megtalálni az egyensúlyt, és ne hagyd azt se, hogy magánéleted emberi kapcsolataid rovására menjen. Vedd körbe magad olyan emberekkel, akikben megbízhatsz, és hasonló gondolkozásmóddal rendelkeznek.

Skorpió

Egy kapcsolatban “mindent vagy semmit” játékot játszol. Egyik pillanatban nagyon odaadó, míg másik pillanatban igen gonosz tudsz lenni. Ha valami nem úgy sikerül, ahogy elképzelted, nagyon bosszúálló leszel. Ha nem változtatsz viselkedéseden, akkor senki sem fog hosszútávon melletted maradni.

Nyilas

Túlzottan nagy elvárásaid vannak, azt gondolod, hogy senki sem elég jó számodra. Igényeidnek pedig igen nehéz megfelelni. Inkább próbálj meg egyszer megismerni egy személyt, mielőtt ítélkezni kezdenél róla.

Bak

Mindig megpróbálod a saját véleményedet másokra is rákényszeríteni. Úgy gondolod, hogy csak a te igazad a valós, éppen ezért nem vagy hajlandó kompromisszumra. Próbálj egy kicsit több tiszteletet mutatni, ne légy durva, és mogorva azzal, aki nem pont olyan, mint ahogy az elvárnád.

Vízöntő

Nagyon álmodozó, és impulzív személyiség vagy. Soha nem tudsz csak egy dologra koncentrálni, állandóan tele vagy nagy tervekkel. Ha valaki akadályozni próbál szabadságodban, és korlátokat állít fel, azt rögtön otthagyod.

Halak

Nem szívesen szállsz szembe senkivel, akkor is, ha úgy gondolod, hogy igazad van, nem mondod soha senkinek a szemébe azt. Próbálj több időt tölteni azokkal, akikben megbízol, és igyekezz arra koncentrálni, hogy ne veszítsd el a hited.

Te mit gondolsz? Ne felejtsd el megosztani! 

(Forrás: tudásfája)