Hódi Pamela koronavírus-tesztje is pozitív lett: ezek voltak a legfontosabb tünetei, van köztük egy igazán árulkodó dolog

Az elmúlt egy hétben szinte minden nap rekordszámú vagy ahhoz közeli koronavírus-fertőzöttet regisztráltak Magyarországon, és egyre többen írják, hogy az ő szűkebb vagy tágabb környezetükben is van már fertőzött személy.

Néhány nappal ezelőtt Gáspár Laciról is kiderült, hogy elkapta a világjárványt, ő videóüzenetben mesélt arról, hogyan is kezdődött nála a betegség és milyen tünetei vannak. Ezt ITT tudod megnézni.

Hódi Pamela pár órával ezelőtt tudatta közösségi oldalán, hogy az ő koronavírus-tesztje is pozitív lett. Hosszú posztban írja le, nála hogyan kezdődött az egész, mit érzett, mi az, amit tapasztalt és mi az, amit nem. Íme a legfontosabbak:

“Először is azt vettem észre, hogy orrhangom van, ami Nekem soha nincs kb. Másnap már fújtam is rendesen, majd azt vettem észre hogy mosok és nem érzem az illatát a ruháknak, nincs illata Bencének, nem érzem a leves ízét, se a csokiét!

Úr Isten, gondoltam magamban tuti elkaptam. Voltak végtagfájdalmaim, de azt leginkább a kimerültségre fogtam. Lázam és tüdőfájdalmam egyáltalán nem volt.

Fogtam Magam és megcsináltattam először a vérmintából a tesztet ami 15 p után kimutatta, hogy negativ majd ezzel egyidejűleg megcsináltattam a PCR tesztet aminek az eredménye 48h val később érkezett meg és pozitív lett” – írja Hódi Pamela.

Tehát – ugyanúgy, mint Gáspár Laci – Pamela sem érzett szagokat illetve ízeket. Itt elolvashatod az egész bejegyzést, nagyon tanulságos:

View this post on Instagram

Sziasztok, Szeretném ha tudnátok, hogy bár minden óvintézkedést betartottam és figyeltem mégis elkaptam a korona vírust. Nem gondolom, hogy titkolni vagy szégyenkezni kéne emiatt úgyhogy úgy döntöttem inkább leírom, Én hogy élem meg! Kicsit dühít ez az egész, mert két hétre karanténba szorultam, a lányom nem lehet Velem. Most kezdtük a sulit, mellette kellene lennem és mégsem tehetem! Emiatt megőrülök és nagyon fáj! De az Én érzéseimtől sokkal fontosabb, hogy negatív lett a tesztje egészséges és nyugodtan mehet iskolába. Na de, hogy segítsek másoknak leírom Én miket tapasztaltam és hogy jártam el… Először is azt vettem észre, hogy orrhangom van, ami Nekem soha nincs kb. Másnap már fújtam is rendesen, majd azt vettem észre hogy mosok és nem érzem az illatát a ruháknak, nincs illata Bencének, nem érzem a leves ízét, se a csokiét! Úr Isten, gondoltam magamban tuti elkaptam. Voltak végtagfájdalmaim, de azt leginkább a kimerültségre fogtam. Lázam és tüdőfájdalmam egyáltalán nem volt. Fogtam Magam és megcsináltattam először a vérmintából a tesztet ami 15 p után kimutatta, hogy negativ majd ezzel egyidejűleg megcsináltattam a PCR tesztet aminek az eredménye 48h val később érkezett meg és pozitív lett. Azonnal hívtam a népegészségügyi központot, hogy bejelentsem az eredményem! Ez nagyon fontos, mivel a bejelentéstől számít a 2 hét karantén. Na azóta már hívtak a rendőrségről, ami ilyenkor teljesen normális, úgyhogy alkalmanként bejelentkezés nélkül meglátogatnak majd, hogy valóban itthon tartózkodom-e NON-STOP. Alapból azt érzem, hogy engem személy szerint anno egy influenza jobban megviselt, de nyilván mindenki másképp éli meg. Természetesen azonnal jeleztem azoknak, akikkel közvetlenül találkoztam! Ez nagyon fontos és kérik is a népegészségügyisek! KOMMENTBEN FOLYTATOM…⬇️

A post shared by Hódi Pamela (@hodipamela_official) on

Te mit gondolsz? Ne felejtsd el megosztani!