“Hittünk abban, hogy Örs felépül a betegségből” – közeli barátja mesél arról, hogyan harcolt a kórral az AWS elhunyt énekese

Szombaton a déli órákban érkezett a fájdalmasan tragikus hír: fiatalon, mindössze 29 éves korában elhunyt Siklósi Örs, az AWS énekese.

A teljes magyar zenészvilág és minden zeneszerető magyar ember mély megrendüléssel fogadta a hírt. Örs nagyon tehetséges volt, és rengeteg dolgot szeretett volna még véghez vinni az életben.

Új lemezeket is akart készíteni az AWS-szel együtt és szólóban is. Azonban tavaly júniusban kiderült, hogy leukémiás. Akkortól fogva minden erejével a felépülésre koncentrált, fellépéseit is lemondta.

Közeli jó barátja, Marosi Nikolett, aki Siklósi Örs menedzsere is volt egyben, a Ripostnak mesélt arról, milyen elszántan küzdött a betegséggel az énekes:

“Karácsony előtt hazaengedték a feleségéhez, akkor találkoztam vele. Vittem neki pár dolgot, akkor láttam utoljára. Az ajtóban állt, én meg kicsit távolabb. Mi teljes mértékben hittünk abban, hogy Örs felépül ebből a betegségből. Nagyon jól haladt a kezelésekkel, csak volt egy rossz időszaka egészségügyileg, de abból is kijött. Nem számítottunk erre egyáltalán nem…Az utolsó időszakot kórházban töltötte, ott hunyt el” – mondta megtörten Örs barátja.

Továbbra is nagyon nehéz felfognunk ezt a veszteséget, együtt érzünk mindenkivel, aki személyesen is ismerte az énekest.

(Kiemelt kép: ujszinhaz.hu)