Harsányi Levente átértékelte a dolgokat a koronavírus után: “megviseli a lelket, amikor a folyosón ülve azt látja, hogy…”

Harsányi Levente is azok közé tartozik, akik elkapták a koronavírust. A műsorvezetőt igencsak megkínozta a fertőzés, néhány napot kórházban kellett töltenie.

Ez a kényszerű kórházi tartózkodás különösen mély nyomot hagyott benne, és azokban a napokban sok dolgot át is értékelt. Tapasztalatairól a Borsnak mesélt:

“Kimondhatatlanul megviseli a lelket, amikor a folyosón ülve azt látja, hogy az egyik kórteremből fémkoporsót tolnak ki. Az ember ilyenkor átértékeli a dolgokat. Mindenkinek csak azt tudom tanácsolni, hogy nagyon vigyázzon magára.”

Harsányi Levente bevallotta, hogy halálfélelme is volt: “Alapvetően nagyon pozitív és derűlátó vagyok, mégis több alkalommal előfordult, hogy a halálra gondoltam, és egyszer halálfélelmem is volt.”

“Azt éreztem, hogy őrülten ver a szívem, mintha kétszáz lenne a pulzusom, holott erről szó sem volt” – mesélte a népszerű műsorvezető.

Szerencsére, Levente most már jól van, néha ugyan köhécsel még egy kicsit, de reméli, hogy ez is hamar elmúlik. Mi is mielőbbi, teljes gyógyulást kívánunk!

Te mit gondolsz? Ne felejtsd el megosztani! 

(Kiemelt kép forrása: Life TV)