A kérdés egyszerű, mégis a legtöbben elrontják: a három nő közül melyik az, aki legjobban tetszik a férfinek?

Ez a feladvány kicsit eltér a megszokottaktól, ugyanis itt nem kizárólag a megfigyelőkészségedre kell hagyatkoznod, hanem legalább annyira élettapasztalataidra és pszichológiai ismereteidre.

A képen három nőt és egy férfit látunk, és arra a kérdésre kell választ adnod, hogy a három hölgy közül melyik az az egy, aki leginkább felkeltette a férfi érdeklődését.

A képen minden apró részletnek jelentősége van: hogyan áll a férfi, milyen pózban várakoznak a hölgyek, mire utalnak az egyes alakok testbeszédei. Nézd csak meg tehát figyelmesen az ábrát, és döntsd el, melyik hölgy az, aki elnyerte a férfi tetszését.

Kész vagy a válasszal? És szerinted jól döntöttél? Nos, ezt könnyedén ellenőrizheted, csupán annyit kell tenned, hogy a megoldásért görgess

L

E

J

J

E

B

B

Nos, azok válaszoltak jól, akik az 1-es számú nőre tippeltek. A testbeszéd szakértői úgy tartják, hogy aki felé mutat mind a két lábfej, az iránt mutatunk inkább érdeklődést. A 2-es és 3-as számú nőtől szinte teljes egészében elfordul a férfi, épp csak rájuk pillant a jólneveltség kedvéért. A zsebre dugott kéz is zárkózottságot sugall, de a lábfejek iránya árulkodó.

Oszd meg barátaiddal is, hogy megtudd, ők hogyan válaszolnak!