Halálra gázolta a busz a gyönyörű szépségkirálynőt: az orvosok öt napik küzdöttek az életéért, de nem sikerült megmenteni

Rettenetes baleset áldozata lett Norma Cappagli argentin szépségkirálynő: halálra gázolta egy autóbusz. A baleset után öt napig volt kórházban, de végül belehalt sérüléseibe.

Ő volt az első argentin hölgy, aki elnyerte a Miss World megtisztelő címet. 1960-ban állhatott fel a dobogó legfelső fokára a világversenyen.

Abban az esztendőben a megmérettetés döntőjét Londonban rendezték, és az ekkor mindössze 21 esztendős Cappagli 500 font pénznyereményt, valamint egy sportkocsit kapott az első helyezéséért. Diadala után Norma modellként folytatta pályafutását.

Norma Cappagli az élete nagy részében Argentínában élt, Buenos Airesben ütötte el a busz, 81 éves korában. A balesetet okozó buszsofőr ellen eljárás indult.

Ezen a képen az elhunyt szépségkirálynő látható középen, koronával a fején, a többi döntős versenyző társaságában. A korabeli fotón is látszik, milyen gyönyörű volt.

(Kép: Getty Images)

Nyugodjon békében, részvétünk a családnak.