Hajnalban házkutatás volt Lagzi Lajcsinál, ám ő nem volt otthon: külföldön, egyes-egyedül ünnepli 60. születésnapját. Ezért döntött így:

Csütörtök hajnalban 10 nyomozó jelent meg Lagzi Lajcsi otthonánál, egy házkutatási paranccsal, adta hírül a Blikk. Kiderült, a nyomozók Lajcsi feleségét, Galambos Boglárkát keresték, vele szemben hajtottak végre iratlefoglalást. Galambos Lajost amúgy se találták volna otthon, ő ugyanis már külföldön tartózkodik.

Ő maga határozott úgy hogy 60. születésnapját külföldön, ráadásul teljesen egyedül tölti. A Borsnak az okokról is mesélt:

“Idén teljesen máshogy tervezem a születésnapomat. Nem leszek Magyarországon.” – kezdte Lajcsi, majd így folytatta: Ez az utazás reményeim szerint egy újratervezés lesz, amely során egyedül, csak magamban leszek. Az elkövetkezendő néhány napban szembenézek az elmúlt évek történéseivel, és számot vetek az életemmel” – vallotta be Galambos Lajos.

A zenész azt is elmondta, hogy rájött arra, bizony a kevesebb is elég és itt az ideje megtanulnia, hogyan is kell szerényebben élni.

Időközben Dr. Fröhlich Krisztián, Galambos Lajos ügyvédje a Ripostnak elmondta: “Ügyfelem ellen nem folyik újabb nyomozás és nem is gyanúsítják semmivel! A megjelent cikkből szinte egy szó sem igaz! Annyi történt, hogy a rendőrség megjelent a birtokon és Galambos Boglárkával szemben foganatosítottak egy iratlefoglalást, egy hat évvel ezelőtti céges adásvétellel kapcsolatosan” – közölte az ügyvéd.

Te mit gondolsz? Ne felejtsd el megosztani!