Gyászolnak a Kozmix együttes tagjai: fontos barátjukat vesztették el, alig bírnak szembenézni a tragédiával

Nagyon nehéz időszakot él át a legendás Kozmix együttes két tagja, Lányi Lala és Horváth Zsolt “Hozso”.  Az elmúlt hónapokban több barátjukat is elvesztették, és sajnos most egy újabb fájdalmas tragédiával kell, hogy szembenézzenek.

Elhunyt jó barátjuk, Bíró Ádám, az ő gitárjátéka hallható szinte az összes Kozmix nagylemezen. Ráadásul a Kozmix koncerteken is ő csinálta a show-t, igazi csupaszív ember volt!

Hosszan tartó betegséggel küzdött, amit már legyőzött a múltban, ezúttal azonban sajnos alulmaradt. Hozso az alábbi szavakkal emlékezett meg barátjáról:

“Kicsit már sok(k) lesz a barátaink búcsúztatásaiból…Ádám barátunk is itt hagyott minket. Néha igazságtalan az élet, hogy miért pont Ő, miért ilyen fiatalon…előbb utóbb mind elmegyünk, ezt egyikünk sem ússza meg, de ezzel még igazán ráértél volna pajti. Nagyon nagy forma voltál! Az egyik legjobb gitáros arc, akit valaha ismertünk. Szinte az összes nagylemezünkön te gitároztál és a Kozmix koncertek kihagyhatatlan showman-je is Te voltál! Nem felejtjük el azt az időszakot, óriási veszteség mindenkinek. Tudtuk, hogy az utolsó pár évben egy hosszan tartó betegséggel küzdöttél, amit már úgy nézett ki, hogy legyőzöl ismét, de sajnos másképp alakult. Megemlékezünk egy legendás korszak, legendás koncertfelvételével. Ég veled Barátunk”

Kicsit már sok(k) lesz a barátaink búcsúztatásaiból…Ádám barátunk is itt hagyott minket…néha igazságtalan az…

Közzétette: Horváth Zsolt -Hozso – 2020. július 26., vasárnap

A srácok ezzel a videóval emlékeztek meg Bíró Ádámról:

Nyugodjon békében, részvétünk a családnak és a barátoknak.