Gólöröm közben sérült meg Dzsudzsák: durva, mi lett a vége, Zacher Gábor látta el

A Debrecen 3–1-re győzött a már bajnok Ferencváros vendégeként a labdarúgó OTP Bank Liga 32. fordulójának szombati játéknapján.

A DVSC legutóbb 2012 márciusában, két góllal viszont most először nyert az FTC otthonában. A fővárosiak a mostani szezonban először kaptak három gólt egy hazai bajnoki mérkőzésen.

A 16. percben Megyeri Balázs könnyelmű kirúgása után Ryan Mmaee került nagy helyzetbe, de a vendégek kapusa egy nagy védéssel javította hibáját.

A 42. percben több mint 400 perc után kapott gólt a DVSC, ugyanis Pászka Lóránd cselezgetett az ellenfél tizenhatosának jobb oldalán, majd 14 méterről, éles szögből a kapu jobb felső sarkába tekert.

Ekkor már Marko Milosevic állt a hajdúságiak kapujában, Megyeri Balázs ugyanis a harmincadik perc után – bal lábának zsibbadása miatt – cserét kért.

A gól után Zachariassen öt méterről a keresztléc fölé bombázott, majd a szünet előtt Marquinhos találatát les miatt nem adták meg.

Az első félidőben a labdabirtoklás aránya és a kapura lövések száma is egyértelmű ferencvárosi fölényt mutatott. Ez a második felvonásban sem változott, de egy könnyelmű hazai labdavesztés és két szép csel után Dorian Babunszki kiegyenlített.

Ezzel lendületbe jött és támadásban maradt csapata, amely négy perccel később a vezetést is megszerezte: a vetődő Dibusz Dénes éppen Botka Endre lábára ütötte a labdát, ami Babunszki elé pattant, ő pedig a hálóba továbbította.

Ennek a gólnak az ünneplésénél sérült meg Dzsudzsák Balázs: elcsúszott és eltörte a csuklóját.

A 74. percben büntetőhöz jutottak a vendégek, amit Bódi Ádám magabiztosan értékesített. A 93. percben Zachariassen a kapufára fejelt, így az FTC kétgólos vereséggel köszönt el saját közönségétől. Erdős József játékvezetőnek egyszer sem kellett felmutatnia a sárga lapot a találkozón.

Dzsudzsák olyan szerencsétlenül esett el a gólörömnél, hogy eltörte a csuklóját. Itt megnézheted, hogyan is sérült meg a focista, mint látható, Zacher Gábor látta el:

Te mit gondolsz? Ne felejtsd el megosztani! 

(Forrás: részben MTI, kiemelt kép: DVSC Facebook oldala)