Ganxsta Zolee: Inkább éhen döglök, mint hogy pizzafutárnak álljak – a rapper azt is elárulta, mi mentette meg az anyagi csődtől

Ganxsta Zolee számára a tavalyi év tele volt megpróbáltatásokkal. Márciusban elhunyt az édesapja, Zana József, fellépései pedig szinte mind elmaradtak.

Ahelyett, hogy dolgozhatott volna és szórakoztathatta volna a közönséget, a világjárvány miatt neki is a kényszerű bezártságot kellett választania.

Mivel nem nagyon mehettek fellépni együttesével, bizony bevételei is igencsak megcsappantak. A Blikknek azonban arról is mesélt, hogy a büszkesége nem engedi, hogy civil foglalkozást keressen magának:

“Inkább éhen döglök, mint hogy pizzafutárnak álljak, azt nem engedné a büszkeségem. Konkrétan az RTL Klub új sorozata, a Keresztanyu mentett meg anyagilag, nem lehetek elég hálás ezért a produkciónak – vallotta be Ganxsta Zolee, aki nemrég ünnepelte 55. születésnapját, belül azonban még mindig 25-nek érzi magát és azt állítja, soha nem is fog teljesen megkomolyodni.

A Keresztanyu című sorozatban Damil, a csempész szerepét szinte neki találták ki, ebben az örökifjú mókamester megcsillogtathatja színészi vénáját is.

Te mit gondolsz? Ne felejtsd el megosztani!