Friderikusz Sándor műsorában Istenes Bence sírva vallott édesapjával való kapcsolatáról: elárulta, miért öntötték el ennyire az érzelmek

Március 1-én hétfő este sugározta az RTL Klub Friderikusz Sándor műsorának, az Életünk történetének a legújabb részét, amelyben Csobot Adél és Istenes Bence volt látható.

Őket öregítették meg, a maszkmestereknek hála láthattuk, nagy valószínűséggel hogyan fognak majd kinézni több évtized múltán. A műsor rengeteg érzelmes pillanatot tartogatott, Adél és Bence őszintén beszéltek kapcsolatuk hullámvölgyeiről is.

Amikor szóba került Istenes Bence édesapjával, Istenes Lászlóval való kapcsolata, Bence nem bírta ki könnyek nélkül. Miután szülei elváltak, nem tudott annyi időt tölteni édesapjával, amennyire vágyott volna, amennyit szeretett volna. Ezeket mondta erről az időszakról:

“Pontosan azért érint meg ennyire, mert a fiaimon látom, hogy mennyire fontos vagyok nekik, hogy mennyire én vagyok az ő hősük és a velük való kapcsolat hozza ezt ennyire fel bennem. Szeretném máshogy csinálni” – vallotta be a műsorvezető.

Itt visszanézheted ezt a sokat mondó pillanatot:

Te mit gondolsz? Ne felejtsd el megosztani! 

(Kiemelt kép forrása: RTL Klub)