Forronganak a nézők, Sydney van den Bosch kizárását követelik a Farm VIP-ből: emiatt szakadt el a rajongóknál a cérna

Nem csitulnak az indulatok a Farm VIP nézői körében, amióta a rajongók láthatták, hogy mi történt a tegnap esti adásban.

Mi is megírtuk már egy korábbi cikkünkben, hogy a szépségkirálynő és modell Sydney van den Bosch nem vállalta fel Novák Zalán és Kucsera Gábor előtt, hogy tőle származik az ötlet, miszerint a lila csapat megmaradt négy nőtagjának a két fiú ellen kellene összefognia.

Ám a cérna akkor szakadt el a rajongóknál, amikor Terecskei Rita és Vasvári Vivien párbaja alatt Sydney konkrétan megsúgta a megoldást Ritának, holott a műsorvezető Demcsák Zsuzsa külön kérte a többi csapattagot, hogy ne súgjanak a két párbajozónak.

Hogy hogyan is történt mindez, azt IDE KATTINTVA tudod megnézni. A rajongók a szabálytalan súgás miatt Sydney kizárását követelik és elárasztották véleményükkel Sydney van den Bosch közösségi oldalát, Vasvári Vivient pedig szolidaritásukról biztosították.

“Nyilván ez a komment is törlésre fog kerülni. Gyönyörű vagy egyébként női szemmel is, ez tény, viszont azt a sunyiságot, amit tegnap láttunk, nos, egy róka is megirigyelné” írta az egyik hozzászóló, a szépségkirálynőnek címezve véleményét.

“Csalásért haza kellett volna zavarni” – fogalmazta meg több kommentelő is.

Te mit gondolsz? Ne felejtsd el megosztani!