Fogat mosni indult a sorozatsztár, ám mikor belépett a fürdőbe, a látványtól úgy elkezdett rohanni, mint akit puskából lőttek ki

Harry Visinoni,  aki Seb Franklint alakítja a 60 éve futó, ezzel csúcstartó Coronation Street című brit sorozatban, szombaton fogat mosni lépett be hale-i otthonának fürdőszobájába, ahol egy kígyó meredt rá.

Később kiderült, hogy egy több mint egyméteres királypitont talált fürdőszobájában a népszerű színész- írja a BBC.com. Az állat valószínűleg korábbi tulajdonosától szökött meg és a fal egy üregében bújt meg azóta.

Ezek az állatok hosszú időt kibírnak két étkezés között – közölte az RSCPA brit állatvédő szervezet, mely a Lulu nevet adta a pitonnak.

A férfi kirohant a fürdőszobából, később barátnőjével benézve látták, hogy az állat a WC-ülőkéről mered rájuk. Kisebb tanakodás után visszatértek a fürdőszobába, de az állat addigra eltűnt. Kígyókról szóló rémálmokkal terhelt, nyugtalan éjszaka után reggel hívták az RSCPA-t, a szakértők az állatot a fürdőszobai radiátor mögött találták meg.

(Kép forrása: Twitter.com)

Az állatvédők szerint a királypiton meglehetősen szelíd faj, veszélyt érezve azonban harap. Lulut végül egy párnahuzat segítségével fogták be.

Te mit gondolsz? Ne felejtsd el megosztani! 

(Forrás: MTI)