Fia halála óta először üzent rajongóinak a Dallas Samanthája, Linda Gray: őszintén beszélt az elmúlt hónapokról videójában

2020 novemberében mi is hírt adtunk a szomorú eseményről, hogy a Dallas Samanthája, Linda Gray elveszítette Jeff nevű fiát. A férfi 56 éves korában hunyt el, a szervezete nem bírta már a harcot a leukémiával.

Linda Gray természetesen nagyon összetört, több hónapig nem is frissítette közösségi oldalait. Ezt teljesen megértjük, egy szülő számára szinte nem is lehet borzasztóbb dolog annál, mint amikor saját gyermekét kell eltemetnie.

Most azonban új videót töltött fel az idén 81 éves színésznő, amiben az alábbi üzenetet küldte az érte aggódóknak, a rajongóknak és a követőknek:

“Üdvözletem mindenkinek. Egy kis szünetet tartottam és nem voltam jelen a közösségi médiában, mert az elmúlt év nagyon nehéz volt számomra. Nehéz volt szinte mindenkinek. amikor elvesztettem a fiamat, senkivel sem tudtam beszélni. Köszönöm a rengeteg szeretet és támogatást, amiben ebben a nehéz időszakban kaptam. Remélem, ez az év mindenki számára jobb lesz.” – mondta reményteljesen a színésznő.

Itt meg tudod hallgatni az üzenetet:

 

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

 

Linda Gray (@lindagray_) által megosztott bejegyzés

Te mit gondolsz? Ne felejtsd el megosztani!